Dizajn umjesto prosjeka

Upoznati metale

 - Vaš hrvatski partner u isporuci i kompetenciji

 

 • Kod ProMetalla kreativnost oblikuje svakodnevicu.

  Međutim, danas više nije dovoljno biti samo kreativan.

  Već dugo znamo da je za održavanje našeg, a u krajnjoj liniji i Vašeg uspjeha ključna individualnost. To vrijedi za najmanji filter ili element za zaštitu od buke u automobilskoj industriji kao i za zaštitnu rešetku stroja ili kompletno oblikovanje fasade. Uspjeh ostvarujemo kreativnošću i individualnošću u nacionalnim i međunarodnim okvirima. Ostvarujemo ga i zahvaljujući našem velikom asortimanu u koji je, naravno, uključen i široki izbor standardnih proizvoda. Sve su te komponente zaslužne za to da se uspješno dokazujemo na međunarodnom tržištu.

  Zahtjeve kupaca uvijek ostvarujemo pomoću dobrih zamisli i potrebnih specifičnosti. Naših sedam grupa proizvoda to potvrđuje: perforirani limovi, istegnuti metali, žičano pletivo, rubni profili, rešetke, dekorativni limovi i arhitektura žičano pletivo. Izvrsne ideje naših partnera, prije svega arhitekata, implementiramo eksplicitno i s iskustvom. To garantira: optičke i tehničke želje naših kupaca se realiziraju detaljno i optimalno, zanimljivi planovi naših partnera točno se ugrađuju, a izradci se izrađuju individualno, optički lijepo i tehnički precizno.

  Savršeno izrađeni proizvodi obrađeni prema optimalno promišljenim zamislima, individualno za svakog pojedinog kupca: to su kameni temeljci za uspjeh naših kupaca u velikom području branše obrade metala.

   


 • I ove godine financijski i materijalno pdoupiremo djecu i mlade u domu „Pottenstein“.


  Želimo Vama i Vašim obiteljima mirne i blagoslovljene Božićne blagdane te puno uspjeha i sreće u novoj 2019. godini.

  Prometall kolektivni odmor od 24.12.2018 do 06.01.2019